fbpx
Annonce

I nat venter sæsonens første alvorlige test

FCBARCELONA.DK - 22.07.23

// USA // Juventus

Efter et par dages intens træning i Los Angeles, venter der nu Barcas spillere den første alvorlige test på turen til USA, når de møder Juventus. Her må det forventes at Xavi bruger så mange spillere som muligt.

Det er stadig meget tidligt på sæsonen, for det er kun halvanden uge siden at de første spillere vendte til bage fra ferien for at træne, mens de sidst ankomne kun har trænet med 3-4 dage. Derfor skal man næppe forvente den store fodboldmæssige oplevelse i sæsonens første træningskamp.

Artiklen fortsætter under annoncen


For Xavi handler det først om fremmest om at få set sine spillere an. Han har hele 32 mand med til USA og derfor må det forventes, at der kommer godt gang i udskiftningerne i løbet af opgøret. Måske Barca-træneren vælger at skifte hele holdet ud i pausen, så flere end 20 spillere får vist sig frem.

Kampen mod Juventus skal give de første fingerpeg om holdets fysiske tilstand lige nu, men ellers er der ikke de store forventninger til holdets spil, det tidlige tidspunkt af sæsonen taget i betragtning.

Alligevel er kampen uhyre vigtig for flere af spillerne, specielt de unge, der kæmper for at overbevise Xavi om deres niveau. De mere etablerede spillere skal blot have de første minutter i benene for at komme i gang med sæsonen.

Kampen fløjtes i gang kl. 4.30 i nat dansk tid og kampen vises ikke på dansk tv.



.:FORSIDE:.