fbpx
Annonce

I nat spiller Barca sæsonens første træningskamp

FCBARCELONA.DK - 26.07.23

// USA // Arsenal

Efter at kampen mod Juventus forleden blev aflyst på grund af sygdom blandt Barcas spillere, skal holdet nu endelig i aktion på turen til USA, når de i nat dansk tid møder Arsenal i sæsonens allerførste testkamp.

En smitsom mavevirus hos 12-15 af Barcas spillere betød en aflysning af kampen mod Juventus, der ellers var sæsonens første træningskamp. Nu er spillerne kommet sig og derfor er det givet, at nattens kamp mod Arsenal bliver spillet som planlagt. Det sker på SoFi Stadium i forstaden Inglewood udenfor Los Angeles.

Dermed venter sæsonens første alvorlige test og det ligner ingen nem opgave for Xavi og hans spillere, for det er Arsenals tredje træningskamp denne sommer og dermed bør englændernes kampform være klart bedre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Arsenal forbereder sig til den prestigefyldte FA Community Shield kamp mod Manchester City den 6. august og derfor har London-klubben været i omdrejninger i længere tid end Barca.

For Xavi handler det om at få sine spillere i aktion, ikke mindst de nytilkomne Ilkay Gundogan og Oriol Romeu. Det forventes ikke at Iñigo Martínez kan spille, da han stadig er på vej tilbage fra en skade.

Xavi har 32 spillere med til USA og derfor må der forventes mange udskiftninger i løbet af kampen, hvor Barca-træneren måske vælger at spille de to halvlege med to forskellige formationer.

Kampen fløjtes i gang kl. 4.30 dansk tid natten til torsdag.



.:FORSIDE:.