fbpx
Annonce

I morgen starter Xavi træningen op igen

FCBARCELONA.DK - 04.12.22



Selvom man kun er nået halvvejs ved VM, kalder Xavi igen til træning hjemme i Ciutat Esportiva efter mere end tre ugers pause. Det bliver dog uden Andreas Christensen og Ter Stegen, der kan holde en uge fri.

Barca spillede sin seneste kamp den 8. november, hvor de besejrede Osasuna med 2-1, trods en mand i undertal i en time på grund af en udvisning af Robert Lewandowski. Efter det opgør stoppede Xavi træningen fordi hovedparten af hans spillere skulle til VM. De få der blev tilbage, har kunne nyde nogle uger fri.

Det er slut i morgen, for her kalder Xavi til træning igen. Det bliver dog med et sparsomt fremmøde, for det er reelt kun Hector Bellerín, Marcos Alonso og Iñaki Peña der er 100% fit. Sergi Roberto er ved at komme sig over en skulderskade, Kessie er ude med en lårskade, mens Pablo Torre stadig slås med ankelproblemer.

Artiklen fortsætter under annoncen


VM er slut for Ronald Araujo, Andreas Christensen og Ter Stegen. Araujo fortsætter straks sin genoptræning efter hans låroperation, mens Christensen og Ter Stegen har fået fri til den 12. december, hvor de begynder træningen efter VM.

Barcas spillere vil vende drypvis tilbage efterhånden som de ryger ud af VM, men det kan altså blive helt hen til jul, inden at Xavi har en fuldtallig trup at arbejde med. VM-finalen spilles den 18. december og har klubben spillere med i den, og skal de pågældende spillere have fri en uge efter, bliver det først den 26. december de vender tilbage, blot fem dage inden at Barca genoptager ligaen med lokalopgøret mod Espanyol.



.:FORSIDE:.