fbpx
Annonce

I aften skal Barca bryde forbandelsen af senyera-trøjen

Jeppe Kjær - 24.02.22

// Europa League

Barca spiller i aften returopgøret i Europa League mod Napoli på Stadio Diego Armando Maradona og her vil spillerne være iklædt den catalanske senyera-trøje. Trøjen holder dog på lidt af en forbandelse.

Sidst Barca spillede imod Napoli, var i Champions League, tilbage i 2020, hvor Barca vandt de to opgør med sammenlagt 4-2. Dengang var spillerne også iført den catalanske senyera-trøjen. På det seneste har trøjen dog været mere en forbandelse end en gave i international fodbold.

Artiklen fortsætter under annoncen


I dette års Champions League tabte Barca til Benfica (3-0) og Bayern München (3-0), hvilket gjorde, at Barca måtte forlade den største europæiske turnering. De vandt dog 1-0 over Dynamo Kiev, men det var ikke nok til at holde dem i turneringen. I sidste sæson blev Barca også elimineret af Paris Saint-Germain i Champions League, og i 2015-2016 sæsonen af Atlético Madrid i kvartfinalen. Alt dette var i senyera-trøjen.

Derfor skal Barca i aften bevise, at de kan bryde forbandelsen af den catalanske trøje, ved igen at vinde iført den gule trøje med røde striber. De har heldigvis en god historik netop imod Napoli, når det kommer til trøjen. Desuden skal de bruge det fremragende momentum de har fra opgøret mod Valencia, hvor de vandt med 1-4.

I aften er sidste chance for at bryde forbandelsen i international sammenhæng i denne sæson, da Barca uden en samlet sejr vil være ude af Europa League.

.:FORSIDE:.