fbpx
Annonce

I aften bør der ikke blive tvivl om resultatet

FCBARCELONA.DK - 20.12.23

// Almeria

Det er tre måneder siden at Barca har leveret en overbevisende sejr, men alle forudsætninger for en sikker sejr er til stede i aften, når det absolutte bundhold fra Almería lægger vejen forbi den catalanske hovedstad.

Man skal helt tilbage til den 19. september for at finde en sejr til Barca på mere end et enkelt mål. Dengang blev Royal Antwerp besejret med knusende 5-0, men siden er fulgt 17 kampe i træk, hvor Barca ikke har kunne lukke kampene og hvor der derved har været spænding til det sidste. Det vidner om store problemer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sådan bør det ikke blive i aften, når Barca skal på sin sidste ligaoptræden i 2023. Her får de nemlig besøg af bundproppen Alméría, der blot har hentet fem point i de første 17 runder af liga, hvor de ikke har vundet et eneste opgør.

Derfor må der ikke blive tvivl om udfaldet i aftenens kamp mod det andalusiske mandskab. Banen er kridtet op til en overbevisende indsats og en stor sejr, hvor tilhængerne på Estadi Olímplic Lluis Companys på Montjuic-bjerget i Barcelona, endelig får mulighed for at læne sig tilbage og nyde forestillingen, fremfor at sidde på kanten af sædet og bide negle.

Barca har ikke vundet deres tre seneste kampe, så den kedelige stime skal brydes i aftenens kamp. Skulle Barca mod forventning komme i problemer, eller nærmest helt utænkeligt smide point, vil krisen nå nye dimensioner i den catalanske klub, men så galt tror mange nok ikke det kan gå - ikke mod Alméría. Eller kan det?

Kampen spilles kl. 19.00 i aften og den kan ses på TV2 Sport X.



.:FORSIDE:.