fbpx
Annonce

Holdets spillemæssige problemer skaber bekymring

FCBARCELONA.DK - 17.04.22

Efter en jævnt stigende formkurve der kulminerede med den fantastiske 0-4 sejr i El Clásico, er de spillemæssige problemer vendt tilbage hos Barca og det skaber naturligt bekymring inden den afgørende fase i La Liga.

Nu gik det lige så godt. Holdet var ubesejret i 2022 og der blev hentet mange point i ligaen, så holdet stille og roligt avancerede i tabellen til den 2. plads Barca indtager i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Realiteterne er dog samtidig, at det slet ikke har fungeret siden den landskampspause der fulgte umiddelbart efter El Clásico. Problemerne med at skabe chancer og samtidig levere en god defensiv er vendt tilbage.

Det blev til en smal 1-0 sejr over Sevilla i et opgør hvor det ikke kørte for Barca. Det kunne måske forklares med, at de mødte en god modstander, ligesom Barca ofte har det svært efter landskampe. Så kom første opgør mod Frankfurt, hvor Barca var heldige at slippe hjem med 1-1. Her var Barca under pres i lange perioder og holdet skabte næsten ingenting.

Problemerne forsatte mod bundholdet Levante og det var først langt inde i overtiden, at Luuk de Jong sikrede Barca de tre point med 2-3 scoring. Så kom nedturen mod Frankfurt, hvor Barca var en skygge af sig selv, specielt i første halvleg. De kom ydmygende bagud med 0-3 på Camp Nou, inden de i overtiden fik pyntet til 2-3.

Fire kampe i træk hvor spillet ikke har fungeret, er med garanti noget der bekymrer Xavi, for alt tydede ellers på, at holdet var ved at komme på sporet igen efter en problematisk sæson, der betød fyring af Ronald Koeman.

For Xavi handler det om at finde tilbage til de takter man så før landskampspausen. Det må meget gerne ske på mandag, når Cádiz gæster Camp Nou. Her er endnu en problemfyldt kamp det sidste Xavi har brug for, hvis den spinkle mulighed for et mesterskab skal bevares.

.:FORSIDE:.