fbpx
Annonce

Historisk: Tredje nederlag i træk på Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 25.04.22

// Camp Nou

Barca tangerede søndag aften en særdeles kedelig rekord, da nederlaget til Rayo Vallecano var det tredje i træk på Camp Nou. Det er kun anden gang i klubbens historie, at man har tabt tre hjemmekampe på stribe.

Det er ikke svært at få øje på, at Barca i øjeblikket befinder sig i en spille- og resultatmæssig krise. Efter storsejren over Real Madrid på Santiago Bernabeu er det gået ned ad bakke for catalanerne, som siden røg ud af Europa League og samtidig har sat point til i ligaen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Søndag aften var det så tid til en ny skuffelse, da Barca hjemme på det ellers mægtige Camp Nou tabte med 0-1 til Rayo Vallecano. Det var det tredje nederlag i træk på Camp Nou, da Xavis mandskab senest tabte med 0-1 til Cádiz og inden da tabte med 2-3 til Eintracht Frankfurt.

Det er kun anden gang i klubbens historie, at man taber tre hjemmekampe i træk. Man skal helt tilbage til sæsonerne 1997/88 og 1998/99, hvor Barca med Louis van Gaal som træner tabte tre officielle hjemmekampe i træk.

Barca får allerede på søndag mulighed for at rette op på den skuffende stime på Camp Nou, når man tager imod Mallorca i den spanske liga.

.:FORSIDE:.