fbpx
Annonce

Historien om Koeman da han besøgte museet

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.03.21

// Ronald Koeman


Inden Koeman blev ansat som træner i klubben udsprang en smuk gestus fra klublegendens side, hvor han ifølge meldingerne besøgte Barcas museum, betalte for entreen og købte trøjer og merchandise i fanshoppen.

Ifølge meldinger fra den spanske radiostation Cadena SER, besøgte Koeman Barcas museum lige inden han kom tilbage til klubben som træner. Det rapporteres, at hollænderen betalte, selvom personalet genkendte Koeman og sagde han kunne komme ind gratis.

Koeman insisterede dog på at betale for entreen til det populære museum, akkurat som tusindvis af Barca-fans gør i løbet af sommeren, når de kommer til Barcelona. Koeman sagde angiveligt, at han ville hjælpe klubben.

Efter turen på klubbens museum gik Koeman ned i fanshoppen og købte spillertrøjer og andet merchandise. Alt dette skete mens Quique Setién stadig var træner samtidig med, at Koeman endnu var træner for det hollandske landshold.

Det var uden tvivl en stor gestus fra Koemans side. Han havde ikke behøvet at betale, men gjorde det alligevel af egen lomme. Det siger meget om den måde han er som person, hvilket i øvrigt stemmer godt overens med klubbens værdier.

.:FORSIDE:.