fbpx
Annonce

Har Messi spillet sin sidste kamp for Barca?

FCBARCELONA.DK - 21.05.21

// Lionel Messi


Med meldingen om at Messi ikke spiller mod Eibar i morgen, kan der reelt være en risiko for, at holdets anfører har spillet sin sidste kamp for Barca. Nu venter alle spændt på hvad der sker, når hans kontrakt udløber.

Sæsonen er slut for Messis vedkommernde når det gælder Barca. Foran venter der ham en spændende Copa América i hjemlandet Argentina, hvor han håber at kunne vinde sin første slutrunde med landsholdet. Copa América skydes i gang den 13. juni.

Messis kontrakt med Barca udløber den 30. juni og det hænger stadig i det uvisse, om han ønsker at tale om forlængelse, eller om han vil søge nye veje i sin karrieres efterår. Det helt store spørgsmål er, hvornår der kommer en afklaring.

Indtil det sker er der en risiko for, at Messi har spillet sin sidste kamp for Barca. Det vil i givet fald være 1-2 nederlaget mod Celta Vigo på Camp Nou for en uge siden. Hvis det skulle vise sig at være Messis sidste kamp, vil det være en ærgrelig exit fra den klub, han har repræsenteret siden han var 13 år.

Messi er udemærket klar over, at Barca har brug for at vide, om han forlænger eller rejser. Det vil nemlig have stor betydning i klubbens planlægning af den kommende sæson, for vælger Messi at blive, skal holdet bygges op om ham.

Vil Messi væk, kræver det naturligt en aftale med en anden klub og i givet fald, kan det godt trække ud med en afklaring.

Hovedparten af alle Barca-fans håber natuligt at verdens bedste spiller bliver i Barca og derfor imødeses det med spænding, hvad han beslutter. Har har spillet sin sidste kamp for Barca, eller vælger han at blive?

.:FORSIDE:.