fbpx
Annonce

Haalands ven: 'Der er ingen aftale med Real Madrid'

Markus Johannessen - 01.03.22

// Erling Haaland

ps5 art


De seneste dage har der været spekulationer om, at Real Madrid er lykkedes med at lokke den norske angriber til klubben. Dette afviser den tidligere norske fodboldspiller, Jan Åge Fjørtoft, som er en god ven af Haaland-familien.

Den unge nordmand, Erling Haaland, er et omtalt emne og et fortsat stort mysterium på tranfermarkedet. Der er tydelige indikationer om, at angriberen forlader Borussia Dortmund, men hvor er hans næste destination?

Haaland er en eftertragtet mand, som både får opmærksomhed fra FC Barcelona, Real Madrid, Manchester City og PSG (sidstnævnte, hvis de må tage afsked med Mbappé) og seneste nye har været, at Real Madrid har været ved at lukke handlen. Dette lader dog indtil videre til at være hule spekulationer. 

Artiklen fortsætter under annoncen


'Aftalen mellem Madrid og Haaland? Det er ikke sandt' udtaler Jan Åge Fjørtoft, som følger den norske angriber tæt, til det tyske medie BILD TV. 

Det lader til, at kampen om den norske angriber vil blive hård og Barca har fortsat til hensigt at få den målfarlige frontløber til klubben. 'Erling Haaland, hans hold og hans far gennemgår en meget grundig proces for at vælge, hvor han skal spille fra næste sæson. De vil tage beslutningen ud fra forskellige faktorer' lyder det fra Jan Åge Fjørtoft. 

Hvilke faktorer, der er tale om, er ikke uddybet og Erling Haalands næste destination er fortsat ikke afklaret.

.:FORSIDE:.