fbpx
Annonce

Grimaldo: 'Jeg vil aldrig kunne sige nej til Barca'

FCBARCELONA.DK - 01.10.21

// Alejandro Grimaldo

Alejandro Grimaldo var med i Benficas 3-0 sejr over Barca onsdag aften. Grimaldo har en fortid i La Masia og spillede flere sæsoner for B-holdet. Han lægger ikke skjul på, at han drømmer om at vende hjem.

Skulle Barca overveje at hente en nye venstre back, er der ingen tvivl om, at Alejandro Grimaldo står klar, hvis der kaldes på ham. Det er konklusionen efter de udtalelser Benfica-spilleren kom med forleden.

'Barca er ikke et lukket kapitel. Barca er mit hjem og jeg vil aldrig kunne lukke døren. Det er indlysende at Barcelona stadig er blandt de bedste og jeg ville aldrig kunne sige nej' udtaler han til avisen Sport.

'Da jeg rejste var det ikke et farvel, men et på gensyn. Det er mit hjem, for jeg var der i otte år. Jeg har det godt i Benfica, hvor jeg føler mig glad for betydningsfuld, men det er klart, at jeg holder meget af Barca' fortsætter han.

Grimaldo bliver spurgt, om han ville fejre en eventuel scoring mod Barca. 'Hvis situationen opstår, vil jeg ikke fejre det. Det vil gøre mig glad, for jeg ønsker at vinde kampen og vil gøre alt for Benfica, men jeg har stor respekt for Barca efter de otte år jeg var der, selvom jeg ikke nåede til førsteholdet. Det var i Barca jeg udviklede mig som spiller og menneske' svarer han.

'Jeg har ventet i mange år på at se, om jeg ville møde Barcelona, for jeg ønsker at vende tilbage til Camp Nou. Jeg vil spille der' afslutter han.

.:FORSIDE:.