fbpx
Annonce

Griezmanns første møde med Barca siden skiftet

FCBARCELONA.DK - 02.10.21

// Antoine Griezmann // Atletico Madrid

Det er kun lige over en måned siden, at Barca valgte at udleje Antoine Griezmann til Atlético Madrid. I aften står franskmanden overfor Barca for første gang siden han vendte tilbage til den madrilenske klub.

Det var på transfervinduets sidste dag den 31. august, at Barca og Atlético blev enige om en lejeaftale med Griezmann, en aftale der samtidig forpligter Atlético til at købe angriberen efter lejeaftalens ophør.

Dermed satte Griezmann punktum for to sæsoner i Barca, hvor han aldrig for alvor levede op til de store forventninger. Nu er han så tilbage i Atlético, hvor han spillede fem sæsoner, inden han under stor opmærksomhed skiftede til Barca i sommeren 2019.

I aften står han så overfor Barca for første gang siden skfitet for en måned siden. Det bliver med garanti en speciel oplevelse for ham, men ikke mere speciel, end at han med stor sikkerhed vil fejre en scoring, hvis han kommer på tavlen.

Spørgsmålet er dog om han gør det, for han evnede aldrig at score mod Barca i de fem sæsoner han spillede for Atlético, inden skiftet til den catalanske klub. I alt 12 kampe spillede Griezmann mod Barca, men altså uden af score.

Griezmann har spillet seks kampe for Atlético i denne sæson, fordelt med fire i ligaen og to i Champions League. Her har han scoret en enkelt gang.

Kampen mellem Atlético Madrid og Barca spilles i aften kl. 21.00 på Wanda Metropolitano i Madrid og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.