fbpx
Annonce

Godt nyt for Barca: Real Madrid tabte også!

FCBARCELONA.DK - 04.10.21

// La Liga

Barca løb ind i et kedeligt nederlag mod Atlético Madrid lørdag aften og catalanerne indtager en skuffende 9. plads i ligaen. Det er dog ikke kun Barca der oplever problemer denne sæson, for i går tabte Real Madrid til Espanyol.

Det tegner til en tæt liga denne sæson, for ingen af holdene har for alvor overbevist her i den indledende fase, hvor der er spillet otte runder af La Liga. Efter weekendens kampe er det meget tæt i toppen og Barca er ikke hægtet af for alvor.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Efter nederlaget mod Atlético kunne Barca-tilhængerne i går glæde sig over, at også Real Madrid snublede med et uventet nederlag på 2-1 mod oprykkerne fra Espanyol. Det betyder at Barca er fem point efter Real Madrid, men også for en kamp færre.

Et andet af topholdene, Real Sociedad, måtte nøjes med uafgjort mod Getafe og det betyder, at de har 17 point, akkurat som Real Madrid og Atlético, og baskerne har ligeledes spillet en kamp mere end Barca.

Søndag aften var det så Sevilla, som også satte point til. Andalusierne tabte overraskende med 1-0 på udebane til bundholdet Granada og forbliver derfor på fjerdepladsen med 14 point.

Barca er derfor stadig med i ligaen trods den dårlige start på sæsonen. Efter landskampspausen venter der to svære kampe mod Valencia og Real Madrid, begge på Camp Nou. Her får Barca muligheden for at melde sig ind i topkampen for alvor.

Se den aktuelle stilling i ligaen her.

.:FORSIDE:.