fbpx
Annonce

Gavi efter Golden Boy: 'Tak til mine holdkammerater'

Anders Lang Jensen - 22.10.22

// Gavi

Det var været en succesfuld uge rent personligt for Barcas Gavi, der både har vundet Kopa-trofæet ved Ballon d'Or samt prisen som Golden Boy 2022. Den succes kommer dog kun i samarbejde med gode holdkammerater, fastslår han.

Kopa-trofæet uddeles af det franske magasin France Football, mens den italienske avis Tuttosport står bag titlen som Golden Boy. Begge priser kårer den bedste spiller under 21 år, og Barca-juvelen er i år løbet med dem begge. Dem tager Gavi ydmygt imod.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg vil først og fremmest takke juryen og Tuttosport for at uddele Golden Boy-prisen til mig. Jeg vil også takke min familie, som altid har været støttende og været tæt på mig i gode og dårlige tider’, siger Gavi til Tuttosport i forbindelse med kåringen.

’Jeg vil også takke Barca, landsholdet og mine holdkammerater – uden dem kunne jeg ikke have vundet prisen. Det er en ære for mig at modtage denne store pris, som alle unge fodboldspillere drømmer om at vinde – mange tak. Força Barca’, slutter Gavi.

Mandag aften vandt Gavi Kopa-trofæet ved Ballon d'Or-showet i Paris og nu følger han altså op med titlen som Golden Boy 2022 – to priser hans holdkammerat Pedri vandt sidste år.

gavi16

.:FORSIDE:.