fbpx
Annonce

Gallardo: 'Jeg respekterer min kontrakt med River'

Rune Stentoft Arlbjørn - 04.10.21

© Getty Images
// Gallardo

Den argentinske træner for storklubben River Plate, Marcelo Gallardo, er i de seneste dage blevet sat i forbindelse med trænerjobbet i Barca, men den tidligere fodboldspiller er ikke meget for at tale om Barcas interesse.

Ifølge catalanske meldinger er Joan Laporta meget interesseret i Marcelo Gallardo, men spørgsmålet er hvor meget interesse han selv har i Barca. 'Jeg tvivlede på om jeg skulle møde op til dette pressemøde, fordi efter hvad der har været skrevet må jeg svare på et spørgsmål jeg ikke har lyst til at besvare' sagde Gallardo fredag forud for weekendens kamp mellem River Plate og Boca Juniors.

Artiklen fortsætter under annoncen


'For det første er jeg mest fokuseret på søndagens kamp, og for det andet ved alle, at mine tanker og beslutninger kun går på at fuldføre min kontrakt, som jeg har, og at jeg på ingen måde har nogen grund til at fjerne fokus bare fordi andre personer tænker noget andet' tilføjede han.

Den 45-årige træner har kontrakt med River Plate til december 2021. Den står han fast på at fuldføre. 'Jeg er forpligtet til at blive ved med at fokusere på det som afhænger af mig, som er at blive ved med at være knyttet til det der repræsenterer at være træner for en klub som River. Jeg har aldrig tænkt på at forlade River, og det vil ikke ske, selvom nogle rygter siger, at jeg vil forlade klubben' slog Gallardo fast.

Gallardo blev også spurgt om Barca har kontaktet ham. 'Hvilken mening giver det om de har kontaktet mig eller ej? Det eneste jeg kan sige er at mit fokus er på søndagens kamp og på at fuldføre min kontrakt med River, som den lyder' svarede han på det.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Alligevel holdt Gallardo en lille dør på klem for catalanerne. 'Min beslutning er at blive i River indtil min kontrakt udløber. Når min kontrakt er udløbet må vi se hvad sker' afsluttede han på de mange spørgsmål om rygterne der sender ham til Barca.

.:FORSIDE:.