fbpx
Annonce

Frustrationerne lyste ud af Frenkie de Jong mod Rayo

Peter Vyff - 25.04.22

// Frenkie de Jong

Barca tabte søndag den tredje hjemmekamp i streg, da det ikke lykkedes at score i den udsatte kamp imod Rayo Vallecano. Xavis mandskab har haft svært ved at finde niveauet, og Frenkie de Jong viste tydelige tegn på frustration.

Det har haltet med at finde topniveauet efter nogle hårde uger, hvor man undervejs har måtte sande, at det ikke bliver til nogle titler i år. Efter den vigtige sejr over Real Sociedad lignede det dog, at holdet kunne komme tilbage på sporet.

Det fik Rayo Vallecano hurtigt ødelagt efter blot seks minutters spilletid på Camp Nou. Spanske Álvaro Garcia holdt Sergiño Dest på afstand, inden han bankede bolsden forbi en sagesløs Marc-André ter Stegen. Gavi kom tættest på en udligning, da ham ramte overliggeren, men trods 11 minutters overtid, så lykkedes det ikke Xavis mandskab at finde netmaskerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Barca fandt aldrig melodien kampen igennem, og frustrationerne blev tydelige at få øje på. Efter en times spil foretog Xavi en udskiftning, hvor Frenkie de Jong forlod banen til fordel for landsmanden Memphis Depay. Midtbanespilleren blev tydeligt vred over at blive skiftet ud, og han kastede med sine benskinner, inden han gik direkte ned i omklædningsrummet. Hollænderen kom dog senere tilbage på udskiftningsbænken, men frustrationen lyste kraftigt ud af ham.

Frenkie de Jong er blot en af adskillige spillere hos Barca, som må være ekstremt frustreret for tiden. Catalanerne har ellers været i strålende form siden årsskiftet, men alt har ændret sig på blot nogle få uger.

Xavis mandskab er i hård duel med Sevilla og Atlético Madrid om andenpladsen i La Liga. Det er derfor helt essentielt, at holdet snarest muligt finder formen og får hentet nogle ekstremt vigtige sejre, som kan lægge afstand til konkurrenterne.

.:FORSIDE:.