fbpx
Annonce

Første gang i historien med tre straffe mod Barca

FCBARCELONA.DK - 11.04.22

// La Liga

Barca sikrede søndag en vigtig sejr på 2-3 ude over Levante og det skete på trods af, at hjemmeholdet fik hele tre straffespark i kampen. Det er første gang i historien, at det sker for Barca i den spanske liga.

Det var næsten ikke til at tro, da søndagens dommer, Munuera Montero, i kampen mellem Levante og Barca efter 82 minutter pegede på pletten for tredje gang i kampen. Der var tale om en det tredje straffespark i kampen til Levante, som blev udligningen til 2-2. Hjemmeholdet havde forinden scoret på det første straffe og brændt det andet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Kampens første straffespark blev begået af Dani Alves og må betegnes som særdeles tvivlsomt. Hjemmeholdets Son driblede ind i feltet og løb ind i brasilianeren, hvilket dommeren mente var Alves' skyld. Det andet straffespark blev korrekt dømt for hånd på bolden af Eric Garcia, mens det sidste straffespark også var klokkeklart. Her nedlagde Clement Lenglet på hovedløs vis Levantes Dani Gómez på kanten af feltet.

Det er første gang i historien, at Barca får idømt tre straffespark imod sig i samme kamp i den spanske liga. Mod alle odds blev de dog ikke afgørende i søndagens opgør, hvor en scoring af Luuk de Jong i tillægstiden sikrede den catalanske sejr på 2-3.

.:FORSIDE:.