fbpx
Annonce

Font: 'De bedste ønsker for den kommende tid, Joan'

Jacob Møller Nielsen - 23.03.21

// Joan Laporta // Font // Præsidentvalg


Joan Laporta vandt præsidentvalget i Barcelona overbevisende over Victor Font, som måtte tage til takke med andenflest stemmer. På de sociale medier er præsidentkandidaten nu ude og lykønske Laporta med sejren.

Det var Joan Laporta, som trak det længste strå ved præsidentvalget den 7. marts og som dermed kan kalde sig Barcelonas 41. præsident i historien. Med næsten 55% af stemmerne til sit navn var der ikke meget tvivl om, hvordan stemmeresultatet ville gå.

Præsidentkandidaten Victor Font var forinden valget den anden store kandidat til at vinde valget. Han endte da også med cirka 30% af stemmerne og dermed komme ind som nummer to i antal stemmer. Ikke desto mindre var det en skuffet Font, der udtalte til pressen efter nederlaget.

Skuffelsen virker nu til at være lagt til siden, da Font på de sociale medier har lykønkset Laporta og ønsket ham held og lykke med den kommende præsidentperiode.

'Siden indsættelsen af præsident Joan Laporta føler jeg stor glæde ved at se klubben vende tilbage til en institutionel normalitet. De bedste ønsker for den kommende tid, Joan. Må succeser give os mulighed for at forblive den bedste klub i verden!' skrev Font på Twitter.

Dermed slutter Victor Font altså præsidentkampen af med gode manérer. Catalaneren har efterladt et godt aftryk hos klubbens fans og medlemmer, og dermed er det altså langt fra sikkert, at det er sidste gang, man har hørt fra Victor Font i forbindelse med FC Barcelona. Der er valg igen om 6 år.

 

.:FORSIDE:.