fbpx
Annonce

Flere holdkammerater tager afsked med Messi

FCBARCELONA.DK - 08.08.21

// Lionel Messi


Først var det Busquets og derefter Piqué. Nu følger flere af Messis holdkammerater trop med en afskedshilsner til argentineren, efter at det blev meldt ud, at Barca ikke er i stand til at forlænge med ham. Læs her hvad de skriver.

Oscar Mingueza:
'Når du er lille drømmer du om at spille sammen med de bedste spillere og det har jeg gjort med den bedste i historien. Det har været en ære at kunne fejre dine mål og en fornøjelse at se hver eneste af dine kampe fra tætteste hold. Barca kommer til at savne dig Leo. Jeg ønsker dig det bedste'.

Frenkie de Jong:
'Da jeg var barn nød jeg hver eneste af dine kampe kampe sammen med min bror, når vi så dig på tv i vores værelse. Da jeg kom hertil for to siden så jeg hvilken fantastisk person du er. Det har været en drøm for mig at spille sammen med den bedste spiller i historien. Jeg har nydt hvert eneste minut på og udenfor banen. Jeg vil fortsætte med at nyde din magi, men det bliver som da jeg begyndte, foran fjernsynet. Tak for alt Leo'.

Pedri González:
'Af alle de oplevelser jeg har haft det seneste år, har det at spille sammen med dig, været en af de mest utrolige. Jeg har haft muligheden og æren at lære noget hver dag af den bedste spiller og lære en stor personlighed at kende. Leo, jeg vil huske alt hvad vi har delt dette år'.

Sergi Roberto:
'Da jeg var lille drømte jeg om, at spille for Barcas førstehold, men at have gjort det sammen med dig, den bedste spiller i fodboldhistorien, er noget jeg aldrig havde forestillet mig. Tak for alle de øjeblikke som jeg og alle Barca-fans har oplevet og tak for alle de glæder du har givet os og alle de mål du har scoret og titlerne som vi har fejret, og for at have løftet denne klub til det højeste, og først og fremmest for at gøre det i denne trøje. Vi vil aldrig kunne gengælde hvad du har givet os. Jeg ønsker dig og din familie det bedste. Vi elsker dig og vil savne dig meget'.

Jordi Alba:
'Sikke et privilegie at have haft disse ni sæsoner sammen. Hvilke vidunderlige oplevelser vi har nydt sammen og hvordan vi er kommet gennem svære tider. Jeg var heldig at kunne opleve dit første mål i 2005 mod Albacete på Camp Nou og jeg havde aldrig forestillet mig, at vi en dag skulle få dette samspil, hvor vi med et enkelt blik forstod hinanden. Hvor har jeg nydt dine pasninger i dybden og mine tilbage til dig, når det lykkedes. Hvor kommer jeg til at savne dig meget.

Du er ikke bare den bedste spiller i historien, men også et ekstraordinært menneske. Tak fra hjertet min ven for alt hvad du har givet klubben, for dit venskab, for din støtte på de grå dage og for de store øjeblikke som vi har oplevet og som altid vil blive husket. Jeg ønsker dig og din familie det bedste i jeres nye eventyr. Et stort knus, jeg elsker dig bror'.

Ter Stegen:
'Det har været en ære at spille sammen med dig i alle disse år og opleve så mange betydningsfulde glæder når det gælder stunder og titler. Selvom vi ikke altid var enige, ville vi altid i samme retning og vi voksede begge som personer, udover det at tabe og vinde. Tak'.

Martin Braithwaite:
'Leo, det har virkelig været en ære at spille sammen med dig og lære dig at kende. Tak for den måde du modtog mig på i klubben og for alle de råd du gav mig på banen. Alt hvad du har gjort for klubben, taler for sig selv. Jeg ønsker dig og din familie det bedste i fremtiden'.

.:FORSIDE:.