fbpx
Annonce

Ferran Torres: 'Det handler ikke kun om at score mål'

FCBARCELONA.DK - 02.03.22

// Ferran Torres

ps5 art


Ferran Torres har været udsat for meget kritik efter skiftet til Barca, først og fremmest fordi han har brændt mange chancer og scoret få mål. Nu reagerer han på kritikken og forsikrer om, at det nok skal komme.

'Jeg er helt rolig, for jeg er på rette vej. Mål kommer i stimer. Nogle gange går de ind, andre gange ikke. Man skal være konstant og tage det roligt rent mentalt. Når det første går ind, kommer der flere. Man skal være positiv' udtalte han i går ved et arrangement ifølge avisen Marca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han kom også med en kommentar til pressen. 'I har udelukkende fokus på mål, men det handler ikke kun om dette. Jeg bidrager til holdet. Det er rigtigt at jeg er angriber, men der er andre faktorer, som at hjælpe med det defensive, lave oplæg, og være spilbar. Det er også vigtigt' sagde han videre.

Efter første kamp mod Napoli forlod han banen grædende og det fik en kommentar. 'Det kom helt spontant. Jeg havde nogle meget klare chancer. Det var lidt i frustration, for jeg vil gerne score og hjælpe holdet, men jeg var ikke skarp' kom det ærligt fra ham.

Til sidst glædede han sig over, at holdets resultater er blevet bedre. 'Vi er godt i gang med at få vendt situationen. Vi har et ungt hold og vi kommer til at levere dejlige ting' afsluttede Ferran Torres.

.:FORSIDE:.