fbpx
Annonce

Fermín banker på døren til en landsholdsudtagelse

Anders Lang Jensen - 14.03.24

// Fermin Lopez // Pau Cubarsí

I morgen venter der en landsholdsudtagelse hos Spanien og for Barcas vedkommende kan det betyde store nyheder med mulige landsholdsdebuter. Både Pau Cubarsí og Fermín López meldes inde i billedet til en udtagelse.

Spanien skal i to venskabskampe møde Colombia og Brasilien, og landstræner Luis de la Fuente overvejer angiveligt at bruge samlingen til at se flere nye ansigter an. Her ligner et par unge Barca-spillere nogle gode bud, og efter en god periode, kan Fermín López være én af dem, som er noteret på blokken.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo holder Luis de la Fuente øje med Fermín López, der specielt i de seneste uger har løftet sit spil for Barca. Skaderne er haglet ned over Barca-midtbanen med nuværende skader til Pedri, Gavi og Frenkie de Jong, og her har Fermín López fået en rolle.

Specielt i Champions League-opgøret mod Napoli leverede Fermín López en topkamp og scorede målet til 1-0 mod italienerne. Havde landstræner Luis de la Fuente et øje på Fermín i forvejen, så taler præstationen i midtugen også for at give midtbanespilleren chancen på A-landsholdet for første gang.

Også 17-årige Pau Cubarsí kan stå foran sin første udtagelse til A-landsholdet. Landstræner Luis de la Fuente forventes at udtage sin trup fredag.

fermin25

.:FORSIDE:.