fbpx
Annonce

Fakta fra holdets træningsophold i USA

FCBARCELONA.DK - 04.08.23

// USA

Barcas to ugers træningsophold i USA er slut og Xavi har fået sine første indtryk af sine spillere og holdets niveau, men hvem spillede egentlig mest, hvem blev topscorer og hvem debuterede.

Barcas præstationer i USA viste en stigende kurve, for der blev lagt ud med et 5-3 nederlag mod Arsenal, hvorefter Real Madrid blev besejret til 3-0 og til sidst vandt holdet 1-0 over AC Milan. Resultaterne i de to sejre snyder lidt, for Barca spillede bedst mod MIlan.

Her følger lidt fakta fra turen:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Med i startopstillingen:
Ronald Araujo, Pedri og Oriol Romeu er de eneste der er startet på banen i alle tre træningskampe i USA.

Flest spillede minutter:
Ronald Araujo spillede mest med 207 minutter af de 270 Barca spillede i USA. Derefter følger Romeu med 202 og Pedri med 158.

Målscorere:
Ferran Torres blev holdets topscorer med to mål ud af de syv mål Barca scorede. Lewandowski, Raphinha, Dembele, Fermín López og Ansu Fati scorede hver især én gang.

Uofficielle debutanter i USA:
Fire spillere fik sin uofficielle debut i USA, nemlig Gündogan, Fermín López, Faye og Valle. Romeu er noteret for en kamp for Barca tidligt i karrieren, så han debuterede ikke i USA.

Antal tilskuere til Barcas kampe:
Flere end 192.000 tilskuere var der til stede i alt i de tre kampe. Flest var der til El Clásico i Dallas, hvor lige over 82.000 så Barca vinde med 3-0.



.:FORSIDE:.