fbpx
Annonce

Fàbregas: 'Ikke normalt Gavi har den selvtillid'

Rune Stentoft Arlbjørn - 01.10.21

© Getty Images
// Cesc Fàbregas

Den tidligere Barca-spiller Cesc Fàbregas er stadig aktiv som spiller i AS Monaco. I et interview med Mundo Deportivo giver han sit syn på flere aktuelle emner i Barca samt afskeden med Messi, som han nu står overfor i Ligue 1.

I en alder af 15 år forlod Fàbregas La Masia, men vendte senere tilbage til førsteholdet i 2011, men det blev kun til tre sæsoner. Det satte han nogle ord på i interviewet. 'Min tid i Barca var meget god, men så ændrede det hele sig bare ret hurtigt' sagde han først inden han tilføjede:

'Jeg har altid været meget selvstændigt orienteret. Jeg forlod Barca som 15-årig. Jeg har altid haft en klar idé om hvad jeg gerne ville. At skifte klub har aldrig været noget problem for mig' kom det fra ham inden han talte om Gavi, som tydeligvis har imponeret ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Den selvtillid og tro på egne evner Gavi spiller med er ikke normal for en spiller på hans alder. Han løber meget, er agressiv og ønsker at gøre det godt. Hvis han fortsætter på denne måde ser fremtiden god ud for ham' sagde han videre.

Fàbregas kommenterede også Lionel Messis skifte til PSG, som han deler et nært venskab med, da de er fra samme årgang fra La Masia. 'I fodbold kan alt ændre sig i løbet af få sekunder. Det var Messis tur denne gang til at skifte klub, men dette er tider i livet man bare må komme i gennem på den bedste måde. Leo er super stærk og konkurrencepræget. Han vil ikke have nogle problemer med at tilpasse sig i Paris' afsluttede han.

.:FORSIDE:.