fbpx
Annonce

Et transferfrit sommervindue i sigte for Barca

Anders Lang Jensen - 03.12.21

// transfer

instabar


Barca hentede i sommer tre transferfrie spillere ind efter en klar ambition om at forstærke truppen samtidig med at balancere den pressede økonomi. Samme strategi er på dagsordenen i Barca frem mod sommeren 2022.

Eric Garcia, Memphis Depay og Sergio Agüero blev hentet kvit og frit, og en række andre store profiler har også udløb til sommer. Der tegner sig også efterhånden et billede af, at Barca-ledelsens forventer at gentage samme manøvre, hvor der ligger store muligheder til sommer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er det specielt André Onana fra Ajax, Chelsea-forsvarsspillerne César Azpilicueta og Andreas Christensen samt Edinson Cavani fra Manchester United, der bliver drøftet i det catalanske. Alle fire har endnu ikke forlænget deres kontrakter, og det gør dem til særdeles interessante set med Barca-briller.

Hver især vil de fire spillere give vigtig værdi til Barca-truppen. André Onana er interessant for at styrke konkurrencen på målmandsposten, César Azpilicueta og danske Andreas Christensen vil styrke defensiven, mens Edinson Cavani vil bringe rutine og fysik ind i angrebet.

.:FORSIDE:.