fbpx
Annonce

Endelig fik Barca en sejr på mere end ét mål

FCBARCELONA.DK - 12.01.24

 


En lang og kedelig stime blev brudt med 2-0 sejren over Osasuna i semifinalen i den spanske Supercup i går, for det var første gang i næsten fire måneder, at Barca lykkedes med at vinde en kamp med mere end ét mål.

Ikke siden den 19. september sidste år har Barca været til at vinde en kamp med mere end et enkelt mål. Dengang blev Royal Antwerp besejret med 5-0, men derefter har holdet haft mere end svært ved at hente overbevisende sejre.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det lignede ellers endnu en smal sejr mod Osasuna i går, for Barca førte med 1-0 indtil dommerens tillægstid på en scoring af Lewandowski. Osasuna var tvunget til at satse og det gav Barca bedre plads, hvilket resulterede i en sen scoring af Lamine Yamal.

Dermed fik Barca en sejr på to mål i et opgør, som de dominerede fra start til slut, men hvor det endnu en gang kneb med at få bolden i nettet. Derfor var der spænding til det sidste, som det har tilfældet i samtlige kampe siden 5-0 sejren tilbage i september.

Med sejren over Osasuna er Barca klar til finalen i supercuppen, hvor Real Madrid er modstanderen. Det opgør spilles på søndag aften kl. 20.00.



// Osasuna
.:FORSIDE:.