Rune Stentoft Arlbjørn - 18.06.21

@ Getty Images
// Emerson // Copa America

Emerson kom ikke på banen i Brasiliens første kamp mod Venezuela ved Copa América, men det kom han i nattens storsejr over Peru for brasilianerne. Her blev den nye Barca-spiller skiftet ind i slutningen af kampen.

Den brasilianske landstræner Tite startede igen med Emerson på bænken mod Peru, men med en 2-0 føring og 84 minutter spillet sendte landstræneren Emerson på banen til de sidste minutter i kampen.

Kort efter scorede Brasilien to mål mere til kampens slutresultat 4-0. Dermed fik Emerson sine første minutter ved en stor slutrunde.

Emerson kommer nok ikke til at spille den helt store rolle i denne sommers Copa América, da Danilo står foran ham på højre back, men senere i juli starter OL, hvor Brasilien er med.

Her kunne Emerson med sine 22 år komme til at spille en stor rolle for sit land, men ifølge catalanske medier bliver Emerson ikke udtaget til de Olympiske Lege, da han skal deltage i sæsonforberedelserne med Barca.