fbpx
Annonce

Emerson afløser skadet Dani Alves hos Brasilien

FCBARCELONA.DK - 26.05.21

© Getty Images
// Alves // Emerson

Den udlejede Emerson vender sandsynligvis tilbage til Barca til sommer. I går blev den brasilianske højre back uventet udtaget til det brasilianske landshold fordi Barca-legenden Dani Alves er ude med en knæskade.

Brasilien skal ud i to VM-kvalifikationskampe i starten af juni og her var Emerson ikke udtaget i første omgang. I går blev landstræner Tite så tvunget til at se bort fra Dani Alves, der har pådraget sig en knæskade og ikke kan spille.

Det har i stedet åbnet døren for Emerson, der senest spillede for landsholdet tilbage i november 2019. Udtagelsen er en belønning for en flot sæson i Betis, en præstation der samtidig kan få Barca til at hente ham tilbage fra næste sæson.

Efter de to VM-kampe mod Ecuador og Paraguay venter Copa Amércia og her bliver det spændende at se, om der bliver genvalg til Emerson. Der er næppe tvivl om, at succes på landsholdet vil øge Emersons chancer for en permanent tilbagevenden til Barca.

I første omgang forventes det at Barca vil give Emerson spilletid i sæsonens træningskampe og derefter vurdere, om han skal blive i klubben eller sælges.

.:FORSIDE:.