fbpx
Annonce

Disse hold kan Barca møde i Champions League

FCBARCELONA.DK - 14.03.24

// Champions League

De sidste kampe i Champions Leagues ottendedelsfinaler blev spillet i går aftes og dermed kender man navnene på alle otte hold i kvartfinalen og dermed også hvilke klubber som Barca kan trække ved lodtrækningen i morgen.

Det er første gang i fire år, at Barca er mellem de otte bedste hold i Europa og fredagens lodtrækning imødeses derfor med ekstra stor spænding, for det er helt åbent, hvem catalanerne skal op imod.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I går blev de to sidste kvartfinalister fundet, da Dortmund og Atlético Madrid sikrede sig samlede sejre over henholdsvis PSV Eindhoven og Inter. Atlético og Dortmund slutter sig dermed til Manchester City, Bayern München, PSG, Real Madrid og Arsenal, samt altså Barca.

Lodtrækningen finder sted i morgen kl. 12.00 og her er der tale om en helt åben lodtrækning, hvor alle kan møde alle. Det er altså slut med seedninger og forbud mod at møde et hold fra samme liga. Dermed er der reelt en chance for, at Barca og Real Madrid tørner sammen i endnu to Clásicos.

UEFA trækker samtidig lod til semifinalerne og dermed vil Barca vide, hvilke to hold de kan møde i en eventuel semifinale.

gol44F

.:FORSIDE:.