fbpx
Annonce

Dembélé svarer igen med følelsesladet besked

FCBARCELONA.DK - 20.01.22

// Ousmane Dembélé

ps5 art


Dramaet omkring Ousmane Dembélé fortsætter og nu er hovedpersonen kommet med en følelsesladet besked på Instagram. Her forsvarer han sig selv og understreger, at han aldrig har manglet engagement. Læs her hvad han skriver.

'Gennem fire år har jeg konstant kunne læse ting om mig selv, hvor jeg aldrig valgt at forklare mig selv. De sidste fire år har der været masser af sladder om mig. Gennem fire år har man løjet om mig med det eneste formål, at skade mig. Gennem disse fire år har jeg fulgt den linje aldrig at svare eller forsvare mig selv. Det har helt sikkert været en fejl.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det slutter fra i dag. Fra i dag vil jeg svare ærligt, uden at tage nogen som gidsel. Jeg er en mand på 24 år og som alle andre, har jeg mine fejl. Jeg har oplevet svære perioder med skader og Covid. Uden at have trænet en eneste gang, har træneren bedt mig spille og jeg har altid adlydt, uden at modsætte mig. Jeg har altid forsøgt at gøre tingene godt, for det er min passion.

Min udmelding er ganske klar. Jeg vil forbyde at der er nogen der tror, at jeg ikke er engageret i det sportslige projekt. Jeg vil forbyde at der er nogen der tillægger mig intentioner jeg aldrig har haft. Jeg vil forbyde alle at tale på mine vegne eller min repræsentants, som jeg har fuld tillid til.

Jeg har stadig en kontrakt og jeg er fuldt engageret. Jeg står til klubbens og trænerens disposition. Jeg har altid givet alt for mine holdkammerater og også for tilhængerne. Det ændrer jeg ikke på nu.

Som I ved er der forhandlinger. Jeg har overladt dette til min agent, for det er hans område. Mit område er fodbolden, udelukkende at spille fodbold og dele glade øjeblikke med mine holdkammerater og alle tilhængerne. Først og fremmest koncentrerer vi os om det vigtigste - at vinde.

Pas godt på jer selv og jeres nærmeste.

Ousmane Dembélé'.

.:FORSIDE:.