fbpx
Annonce

Dembélé har klausul der kan blive dyr for Barca

Anders Lang Jensen - 27.02.22

// Ousmane Dembélé

Barcas tålmodighed med Ousmane Dembélé var for alvor sluppet op i januars transfervindue, da klubben aktivt forsøgte at sælge franskmanden. Dembélé er dog stadig Barca-spiller, og det kan muligvis koste klubben millionbeløb.

Lige siden kontraktunderskrivelsen i 2017 har Ousmane Dembélé haft en række klausuler, der har været bestemt af franskmandens præstationer på banen. Én af disse klausuler handler om spilletid, og den kan tvinge Barca til at sende et millionbeløb i Dembélés retning. Det melder den catalanske sportsjournalist, Víctor Malo.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Spiller Ousmane Dembélé 45 minutter eller mere i minimum 60 procent af sæsonens antal kampe, skal Barca punge ud med 1,25 millioner euro direkte til franskmanden. Den klausul er én af mange, som Barca, foruden den i forvejen store økonomiske grundkontrakt, skal betale.

Som det ser ud lige nu, er Ousmane Dembélé et godt stykke fra at indfri kontraktklausulen. Dembélé har nemlig på nuværende tidspunkt kun spillet 45 minutter eller mere i 8 ud af 32 kampe – altså 22 procent af kampene hidtil i sæsonen.

Xavi har i den seneste periode vist Ousmane Dembélé fornyet tillid trods kontraktuenighederne klubben og franskmanden imellem. Det gør, at offensivspilleren vil kunne nå et markant højere antal minutter på banen frem mod sommer.

.:FORSIDE:.