fbpx
Annonce

Deco vender tilbage til Barca som talentspejder

Rune Stentoft Arlbjørn - 08.10.21

// Deco

Den tidligere fodboldspiller under Joan Laportas første periode i Barca, den brasilianske portugiser Deco, er vendt tilbage for igen at hjælpe klubben. Deco arbejder nu med at finde de næste portugisiske og brasilianske talenter.

Deco er efterhånden blevet 44 år, men det betyder ikke, at han har lagt fodbolden helt væk, selvom han stoppede karrieren tilbage i 2013. Han er nu vendt tilbage til Barca for at hjælpe klubben med at finde de næste portugiske og brasilianske talenter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fredag morgen talte Joan Laporta om den sportslige ledelse i et radiointerview med catalanske RAC1, hvor han blandt andet meddelte, at Deco nu er vendt tilbage til klubben. Her fortalte præsidenten, at den tidligere midtbanespiller i Barca nu har ansvaret for undersøge portugisk og brasiliansk fodbold for nye talenter.

Barca havde tidligere andre folk til at stå for tilgangen af unge spillere fra det sydamerikanske til klubben, men catalanerne har stoppet samarbejdet med dem. Nu har Barca altså udnævnt Deco til talentspejder i disse lande.

Deco virker til at være den perfekte scout i netop disse lande, da han med sin brasilianske nationalitet kender både Brasilien og Portugal indgående. Deco kommer fra Brasilien, men spillede selv flere år i den portgusiske liga inden skiftet til den catalanske storklub.

.:FORSIDE:.