fbpx
Annonce

Deco har fået sin første opgave som talentspejder

FCBARCELONA.DK - 23.02.22

// Deco

I oktober sidste år ansatte Barca den tidligere midtbanespiller i klubben, Deco, som talentspejder med fokus på Sydamerika. Nu har brasilianeren fået sin første opgave af den sportslige ledelse.

Deco stoppede sin karrieren som aktiv fodboldspiller tilbage i 2013 - en karriere, som blandet andet bød på et ophold i Barcelona fra 2004 til 2008. I oktober sidste blev brasilianeren så ansat som talentspejder på Camp Nou.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den sportslige ledelse har nu givet Deco den første specifikke opgave i talentarbejdet i Sydamerika og den går på at finde angribere i alderen 17-19 år. Derudover foretrækker man angribere fra Brasilien.

Brasilien har som bekendt sendt adskillige af de største angrebstalenter til de europæiske topligaer gennem de seneste år og nu ønsker Barca være med fremme for at sikre sig de kommende stjerner.

Når Deco har fundet nogle lovende angrebstalenter er planen, at man vil tilbyde dem en kontrakt på Barca B, hvor de kan udvikle sig og forhåbentlig kæmpe sig hele vejen op på førsteholdet.

.:FORSIDE:.