De Jong: 'Løsningen er ikke at skifte træner'

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.09.21

// Champions League // Frenkie de Jong // Benfica

Rygterne går i øjeblikket på, at Ronald Koeman kan blive fyret i dag efter skuffelsen mod Benfica i går i Champions League, men landsmanden Frenkie de Jong mener ikke, at det er løsningen at fyre træneren.

Det var en skuffet De Jong, som mødte medierne efter det skuffende nederlag til Benfica i går. 'Nej, jeg mener ikke det er løsningen at fyre træneren. Jeg kan ikke sige så meget om dette, fordi det er ikke op til mig at tage den beslutning' svarede han på spørgsmålet om hvorvidt en trænerfyring er nødvendig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herefter forsøgte De Jong at sætte et par ord på kampen, men det var tydeligt at se på hans ansigtsudtryk, at han ikke rigtig kunne forstå dette nederlag. 'Det er et svært øjeblik. De scorede tidligt, og det gjorde det svært for os. Vi spillede ikke dårligt i første halvleg' indledte han.

'Vi skabte også chancer, som vi burde have scoret på. I anden halvleg efter 2-0 scoringen blev alt åbent og det var ikke nemt for os. Jeg synes vi var fokuserede, men det som skete kan ske' sagde han videre om kampen.

Med nul point efter to kampe i gruppespillet ser det svært ud for Barca at gå videre, men De Jong giver ikke op så let. 'Vi har startet gruppespillet dårligt, men der er stadig kampe tilbage og hvis vi vinder dem har vi en chance for at gå videre' kom det fra ham.

'Så længe det er muligt at gå videre må vi kæmpe, og jeg er stadig sikker på, at vi gå videre. Vi skal fortsætte med at kæmpe, være sammen om det og stå sammen som et hold. Vi kommer til at gøre forsøget' afsluttede han interviewet.