De Jong ledte Holland til sejr over Letland

FCBARCELONA.DK - 28.03.21

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong var sit holds bedste spiller, da Holland i går aftes besejrede Letland i VM-kvalifikationen med 2-0. Ud over at spille en god kamp, var Barca-spilleren arkitekten bag det første hollandske mål.

De Jong ledte sit hold med stor autoritet i gårsdagens landskamp mod Letland og det var der brug for, efter at hollænderne forleden måtte se sig besejret af Tyrkiet med 4-2.

I kampen mod Letland var der ingen tvivl om udfaldet. Holland sad på det hele og burde have skaffet sig en langt større sejr, men skarpheden manglede i front, blandt andre hos Memphis Depay, der rygtes kraftigt til Barca til næste sæson.

Holland kom foran efter en halv times spil, hvor De Jong startede et angreb og drev bolden op af banen. Han spillede videre til Klaassen der fandt Berghuis og så stod det 1-0. Midt i anden halvleg gjorde Luuk de Jong det til 2-0 og Letland evnede ikke at skabe spænding i opgøret.

Frenkie de Jong spillede samtlige 90 minutter og kan nu se frem til landskampen mod Gibraltar på tirsdag, ligeledes en VM-kamp, hvorefter han kan returnere til Barcelona.