fbpx
Annonce

Dani Alves udbyggede sin rekord for flest trofæer

Rune Stentoft Arlbjørn - 25.05.21

© Getty Images
// Alves

Dani Alves er den fodboldspiller i historien, som har vundet flest trofæer. Søndag udbyggede han den rekord, da han vandt det brasilianske Paulista-mesterskab med sin klub São Paulo, som han har spillet for siden 2019.

I en alder af 38 år vandt Barca-legenden Dani Alves sit trofæ nummer 41 i karrieren. Det gør ham til den mest vindende fodboldspiller i historien hvad pokaler angår. Uanset hvor Dani Alves har spillet har han vundet trofæer.

Det kan godt være, at Dani Alves tidligere i maj måned blev 38 år, men det betyder ikke, at han har tænkt sig at se sig tilbage og lægge støvlerne på hylden lige foreløbig. Hans store drøm er at være med for det brasilianske landshold ved VM i 2022.

I Barca vandt Dani Alves seks spanske mesterskaber, fire gange Copa del Rey, tre gange Champions League, fire spanske supercups, tre europæiske supercups og VM for klubhold tre gange.

Der er ingen tvivl om, at Dani Alves er den spiller i historien, som har fundet flest trofæer. Det skyldes især den succesrige tid i Barca på otte år fra 2008 til 2016, hvor han altså vandt 23 trofæer med den catalanske storklub.

.:FORSIDE:.