fbpx
Annonce

Cruyff: 'Holdet vinder på den øgede konkurrence'

Jeppe Kjær - 02.03.22

// Jordi Cruyff

ps5 art


Barca leverede søndag en overbevisende præstation, da catalanerne hjemme på Camp Nou slog Athlétic Bilbao med 4-0. Efter opgøret talte Jordi Cruyff med pressen, hvor han understregede vigtighen i den øgede konkurrence på holdet.

Jordi Cruyff, medlem af Barcas sportslige ledelse, lagde ikke skjul på sin tilfredshed efter sejren over Athletic Bilbao. Han fremhævede blandt andet den store effektivitet i angrebet: 'Det er vigtigt at være effektiv. Når vi er det, og vi forsvarer os godt, så tager vi næsten altid de tre point' sagde hollænderen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derudover hyldede han også det høje niveau i truppen og den øgede konkurrence: 'For en træner er det en fantastisk følelse at belønne så mange spillere med spilletid. Der er stor konkurrence på holdet, og det er det, klubben vinder på. Hvis vi bliver ved med at forstætte på denne måde, afslutter vi sæsonen på bedste vis' fortsatte han.

Jordi Cruyff fremhævede også de tre point, som holdet erobrede søndag: 'Resultaterne fra vores direkte rivaler tvang os til at vinde, og vi ønskede at fortsætte de gode takter i spillet. Det vigtigste, udover at være optimistisk, er at tage en kamp ad gangen. Holdet er på vej op, og nu hvor vi står over for den sidste del af sæsonen, er det vigtigt at fortsætte opad'.

I forhold til den geniale tunnel af Pedri, udtalte Jordi Cruyff: 'Folk kan lide tunnellen, men jeg foretrækker det andet træk, fordi resultatet er målet, som er det, vi ønsker. En dribling og en aflevering, der gav os mulighed for at score' sagde han til slut.

.:FORSIDE:.