fbpx
Annonce

CIES: Barca har verdens fjerde mest værdifulde hold

FCBARCELONA.DK - 05.10.21

Det Internationale Center for Sportsstudier, bedre kendt som CIES, er kommet med en opgørelse over hvilke klubber der har de mest værdifulde spillere. Her kommer Barca noget uventet ind på en fjerdeplads.

CIES er en uafhængig organisation der laver undersøgelser ud fra statistiske fakta. Nu er de kommet med listen over de mest værdifulde klubber i verden, baseret ud fra de enkelte spilleres statistik. Man beregner spillernes værdi på spillermarkedet og dermed får man et billede af, hvem der har det mest værdifulde hold.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Det er de to Manchester-klubber, City og United, der topper listen med henholdsvis 1.280 mio. euro og 1.212 mio. euro i samlet værdi, altså tæt på 1 mia. kr. for begge klubbers vedkommende.

Chelsea følger på en 3. plads med 946 mio. euro, mens Barca tager en overraskende 4. plads 896 mio. euro.

Der er ellers mange der ikke betragter Barcas trup som værende stærk nok og det er da også en kendsgerning, at træner Ronald Koeman gerne havde set flere forstærkninger i sommer, men det var der ikke råd til. Alligevel har Barca en trup der er blandt verdens fire mest værdifulde.

Efter Barca følger Bayern München med 890 mio. euro, Liverpool med 868 mio. euro, mens Real Madrid må nøjes med en 7. plads med 846 mio. euro. PSG er nr. 8 med 808 mio. euro.

.:FORSIDE:.