fbpx
Annonce

Champions League forventes genstartet den 7. august

FCBARCELONA.DK - 10.05.20

© Getty Images
// Champions League

UEFA har endnu ikke meldt officielt ud hvornår Champions League forventes genstartet, men nu afslører Lyons præsidsent, at hans holds returkamp mod Juventus er sat til den 7. august.

UEFA har tidligere meldt ud, at planen er at færdigspille Champions League i august måned, når de lokale turneringer er afviklet. De mere præcise datoer er dog ikke meldt ud, men nu tyder noget på, at UEFA har sat datoer på de kampe der mangler.

Det fremgår af en udtalelse fra Lyons præsident, Jean-Michel Aulas, hvor han ærgrer sig over, at den franske Ligue 1 er aflyst, så Lyon ikke skal i kamp før Champions League starter op. 'Vores kamp mod Juventus er bekræftet til den 7. august i Torino, for lukkede døre. Vores hold og PSG risikerer at blive løbet over ende af hold, der har en forberedelse som vi ikke får' udtaler han.

Ligesom Lyon har Barca også en kamp hængende, nemlig returkampen mod Napoli på Camp Nou. I alt mangler der fire kampe i kvartfinalerne og noget tyder altså på, at de spilles den 7. og 8. august.

.:FORSIDE:.