fbpx
Annonce

Cancelo undersøges for at udelukke hjerteproblemer

Markus Johannessen - 20.03.24

// Joao Cancelo

Det var overraskende, da João Cancelo ikke var med, da Barca offentliggjorde truppen til den vigtige kamp mod Atlético Madrid. Det viser sig nu, at portugiseren ikke er skadet, men venter på svar for en hjerteundersøgelse. 

Umiddelbart havde João Cancelo ingen fysiske problemer og havde trænet normalt dagen før på Joan Gamper-anlægget. De første oplysninger om hans fravær pegede på, at han havde nogle små skavanker, men det blev senere rettet til, at han udeblev på grund af personlige årsager.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter kampen udtalte Fermín López også, at de dedikerede sejren til Cancelo, 'som har det svært'. Her blev der allerede antydet noget. Der er dog ingen tegn på, at den portugisiske landsholdsspiller døjer med hjerteproblemer, men det eksisterer i hans nære familie, hvilket kan være arveligt. 

Dette bekræftes af den catalanske radiokanal, RAC 1, som melder: 'Joao Cancelo missede kampen mod Atlético Madrid på lægeligt og forebyggende råd. En af spillerens familiemedlemmer har et hjerteproblem, og klubbens medicinske personale ønsker at udelukke, at det er arveligt' skriver de.

Man ønsker i Barca at garantere Cancelos helbred og sikkerhed og han udebliver derfor fra alle kampe, indtil der er en status på hans undersøgelse. Det betyder også, at forsvarsspilleren er fritaget fra Portugals første venskabskamp mod Sverige, men umiddelbart er han i spil til den anden mod Slovenien, såfremt resultaterne af undersøgelserne er gode.

cancelo36F

.:FORSIDE:.