Busquets: 'Vores effektivitet gav os ro på kampen'

Anders Lang Jensen - 21.02.22

// Sergio Busquets // La Liga

ps5 art

En flot udesejr på 1-4 over Valencia var søndagens resultat for Barcas vedkommende. Holdet var foran med 0-3 ved pausen, og Sergio Busquets forklarede ovenpå sejren, at den store effektivitet i første halvleg var afgørende for dominansen i kampen.

En svær modstander var på menuen søndag eftermiddag, da Barca gæstede Mestalla og Valencia i La Liga. En stærk offensiv præstation med tilhørende skarphed fik Barca til at lukke kampen allerede i første halvleg efter en pauseføring på 0-3. Sergio Busquets lovpriste efter opgøret holdets effektivitet.

'Vi var meget effektive specielt i første halvleg, og det gav os dominansen og roen i kampen. Det var en rigtig god kamp overordnet set' forklarede Busquets efter 1-4-sejren. Han kommenterede desuden vigtigheden af nytilkomne Pierre-Emerick Aubameyang, der søndag scorede tre gange.

'Aubameyang kom til os efter en periode præget af manglende kontinuitet og skarphed. Han skal bygge på step for step, men han er allerede startet i to kampe, og han er topprofessionel. Han kommer til at hjælpe os meget' sluttede han.

Barca ligger på fjerdepladsen i ligaen med 42 point lige som Atlético Madrid. Barca har dog en kamp i hånden.