fbpx
Annonce

Busquets tangerer Iniestas 674 kampe i aften

FCBARCELONA.DK - 18.04.22

// Sergio Busquets

Når Barca i aften tager imod Cádiz, vil det helt sikkert være med Sergio Busquets på banen. Dermed vil han tangere Andrés Iniestas 674 kampe for Barca på en delt tredjeplads over spillere med flest kampe for klubben.

Busquets har i snart mange år været en fast bestanddel af Barcas mandskab og han er stille og roligt kravlet op af listen over spillere med flest kampe i Barcas trøje. Indtil nu er han noteret for 673 kampe og det giver ham en fjerdeplads.

Artiklen fortsætter under annoncen


I aften tager han så et skridt mere op af listen med sin kamp nr. 674, samme antal som Andrés Iniesta. Dermed er det kun et spørgsmål om få dage, inden at Busquets tager tredjeplasdsen alene. Det sker sandsyligvis på torsdag, når Barca gæster Real Sociedad.

Den 33-årige Busquets har et godt stykke op til andenpladsen, hvor hans tidligere holdkammerat og nuværende træner, Xavi Hernández, har 767 kampe. Øverst på listen finder man Leo Messi med 778 kampe.

Busquets har de senere sæsoner spillet omkring 50 kampe pr. sæson, så han skal altså holde samme niveau et par sæsoner mere, for at nå Xavi og Messi på listen.

.:FORSIDE:.