fbpx
Annonce

Busquets overvejer at slutte karrieren i USA

Jeppe Kjær - 02.03.22

// Sergio Busquets

Barcas anfører, Sergio Busquets, overvejer angiveligt at tage til den amerikanske fodboldliga, MLS. Catalaneren undersøger muligheden for at spille i klubben Inter Miami, men det bliver dog ikke før 2023.

Flere og flere fodboldspillere har fået øjnene op for den amerikanske liga MLS, hvor de ser sig selv afslutte deres professionelle karriere. Det skyldes blandt andet, at sæsonen i den amerikanske liga ikke er nær så lang som i de store ligaer i Europa, og derved en længere sommerferie, som kan bruges med familie og venner.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Det er denne ide, som Busquets har fået øjnene op for. Det er journalisten Xavi Campos fra Catalunya Radio, som kan afsløre, at Busquets overvejer at stoppe fodboldkarrieren i MLS, og det skal gerne være sammen med Leo Messi og Luis Suárez.

Busquets, Messi og Suárez er alle gode venner, og muligheden for at spille sammen i MLS og træde tilbage der, vil være en mulighed for at genforenes. Derudover er deres koner og børn gode venner, hvilket også vægter tungt. Busquets skulle allerede have forhørt sig hos Inter Miami, og de første samtaler om en aftale skulle allerede have fundet sted.

Det er dog ikke en mulighed før sæsonen 2023-2024, da VM i Qatar først afholdes i december i år. Busquets ser sig selv spille i Barca indtil VM er afholdt, så han har de bedste forudsætninger for at være bedst stillet til den store turnering i Qatar.

.:FORSIDE:.