fbpx
Annonce

Busquets kåret til bedste spiller i Nations League

FCBARCELONA.DK - 11.10.21

// Sergio Busquets // Nations League

Det spanske landshold tabte søndag aften finalen i Nations League, da man efter at have bragt sig foran endte med at tabe med 2-1 til Frankrig. Efterfølgende blev Sergio Busquets kåret til turneringens bedste spiller.

Mens det har knebet for Sergio Busquets på den catalanske midtbane i Barca, hvor spillet bestemt ikke har fungeret, så har det set helt anderledes ud for den 33 årige midtbanespiller på det spanske landshold. Det har man blandt andet set i Nations League, hvor Barcas-kaptajnen har leverede gode præstationer i landsholstrøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


I søndagens Nation League finale mod Frankrig spillede Busquets endnu en god kamp og stod endda for en assist, da han efter lidt mere end en times spil sendte Oyarzabal af sted i dybden, hvor Sociedad-angriberen scorede sikkert.

Spanien tabte som bekendt finalen med 2-1, men det blev alligevel til personlig hæder til Sergio Busquets efter kampen. Catalaneren blev nemlig kåret til den bedste spiller i hele Nations League turneringen.

Nu skal Busquets forsøge at tage det gode momentum men hjem til Barcelona, hvor der i de kommende uger venter særdeles vigtige kampe mod Valencia, Dynamo Kiev og Real Madrid.

.:FORSIDE:.