fbpx
Annonce

Busquets: 'Havde aldrig forestillet mig 675 kampe'

Anders Lang Jensen - 24.04.22

// Sergio Busquets

I udesejren over Real Sociedad spillede Sergio Busquets sin kamp nummer 675 i Barca-trøjen, og dermed rykkede han forbi Andrés Iniestas 674 kampe. En bedrift som Busquets tydeligt er er stolt over.

I mange sæsoner har Sergio Busquets været den faste bestanddel på den defensive midtbane i Barca, og mod Real Sociedad torsdag aften kulminerede det med, at han gik op som den spiller med tredjeflest kampe i Barca-trøjen nogensinde. I en hilsen på sin Instagram-profil forklarer Busquets, at det er en helt speciel bedrift for ham.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Kampen mod Sociedad var speciel for mig. Jeg nåede 675 kampe for Barca, og jeg er i top 3 af spillere med flest kampe i den bedste klub i verden, hvor jeg slog Andrés Iniesta – en person jeg beundrer og værdsætter utroligt meget.’

’Jeg har aldrig forestillet mig at nå sådan en milepæl, der går ind i klubbens historie, og det der fylder mest, er den rejse, der har bragt mig hertil. Jeg vil takke alle mine holdkammerater, staben, fans og specielt min familie, som har været ved min side hele vejen igennem.’

’Tak for alle lykønskningerne og for respekten. Jeg håber at tilføje endnu flere til min rekord af antal kampe for klubben. Visca el Barça’, slutter han.

33-årige Sergio Busquets har kontraktudløb i Barca til næste sommer i 2023.

.:FORSIDE:.