fbpx
Annonce

Busquets: 'Det er tydeligt, at det ikke kører for os'

FCBARCELONA.DK - 25.04.22

// Sergio Busquets

Sergio Busquets kunne ikke skjule sin skuffelse, da han talte med pressen efter søndagens skuffende nederlag til Rayo Vallecano hjemme på Camp Nou. Barca-kaptajnen erkendte, at holdet befinder sig i en negativ periode.

Læs Busquets' udtalelser herunder.

Rayos mål:
'Normalt lukker vi mål ind når vi begår en fejl eller ikke er opmærksomme, men sådan var det ikke i dag. Det mål de scorede mod os i dag har vi set 200 gange på video i vores forberedelser til kampen og derfor er det svært for mig at forklare, hvordan det alligevel kan lade sig gøre'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Kampen:
'Efter deres scoring og især i anden halvleg forsøgte vi at få noget fart ind i vores spil og vi skabte da også en del chancer. Vi var dog ikke effektive foran mål og igen lod vi os påvirke af deres taktik med at trække tiden'.

Krise:
'Det er tydeligt for alle, at det ikke kører for os. Vi befinder os ikke i en god periode. Vi havde muligheden for at sikre andenpladsen, men vi fejlede mod Cádiz og nu mod Rayo. Nu venter der fem finaler for os'.

Tre nederlag på Camp Nou:
'Det er mærkeligt, at vi nu pludselig oplever vanskeligheder på hjemmebane. Et af problemerne er uden tvivl, at vi lukker det første mål ind i kampen og derfra bliver det altid vanskeligt. Når man så samtidig ikke er effektiv foran mål er det næsten umuligt'.

Straffe til Gavi:
'For at være ærlig, så kunne jeg ikke se aktionen fra hvor jeg stod. Hvis dommeren ikke dømte det kan vi intet gøre nu'

.:FORSIDE:.