fbpx
Annonce

Busquets: 'Der er mange ting vi skal forbedre'

FCBARCELONA.DK - 19.04.22

// Sergio Busquets

Barca-kaptajn Sergio Busquets kunne ikke skjule sin skuffelse efter mandagens skandaløse nederlag til Cádiz på Camp Nou. Catalaneren erkendte, at holdet har rigtig mange ting, som man skal være bedre til i kampene.

Læs Busquets' udtalelser herunder.

Kampen:
'Vi startede ikke kampen godt. Vi var tunge på banen, vi manglede de sidste og afgørende afleveringer. Vi skabte ikke nok chancer og det endte med et straffe os. Vi gav ikke mange chancer væk til Cádiz, men dem vi gav væk var store'.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Efter deres scoring var vi slet ikke skarpe nok. Derudover blev vi for meget påvirket af, at de hele tiden trak tiden, hvilket vi ikke bør blive. Efter dagens kamp står det klart, at der er mange ting, som vi skal forbedre'.

Resten af sæsonen:
'Nu har vi syv kampe tilbage i ligaen og vi bliver simpelthen nødt til at gøre vores ypperste for at vinde dem alle. Vi skal starte på torsdag, hvor vi skal møde en meget stærk modstander. Vi har indtil dagens kamp mod Cádiz vist, at vi kunne finde mange kampe i træk og det skal vi vise igen nu. Vi skal slutte sæsonen af på positiv vis'.

674 kampe for Barca:
'Jeg er meget stolt over at have rundet 674 kampe for Barca. Det er især specielt for spillere som mig, som er opvokset i klubben. At være i Top 3 sammen med Lionel Messi og Xavi, og have tangeret Iniesta, er noget helt utroligt. Det beviser, at hvad vi har opnået gennem den seneste årrække har været enestestående og historisk. Jeg vil altid bære denne ære og jeg er meget lykkelig'.

.:FORSIDE:.