fbpx
Annonce

Braithwaite tog grueligt fejl af Xavis intentioner

FCBARCELONA.DK - 22.05.22

// Martin Braithwaite

I går bekræftede Xavi, at Martin Braithwaite er en af de spillere som har fået den kedelige besked, at Barca-træneren ikke har dem med i sine planer. Danskeren havde ellers troet på en stor rolle under holdets nye træner.

Ronald Koeman havde mere fidus til Braithwaite end Xavi. Det er konklusionen her hvor sæsonen lakker mod enden. Koeman gav den danske angriber pænt med spilletid, men under Xavi har Braithwaite siddet på bænken i næsten alle kampe.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Da Xavi tiltrådte tilbage i oktober sad Braithwaite ude med en knæskade. Dengang mødte TV3 ham til et interview og her blev han spurgt, om han havde fået talt med Xavi om sin rolle på holdet, når skaden var et overstået kapitel. 'Selvfølgelig. Det handler om at komme tilbage nu, men jeg får en rigtig stor rolle når jeg kommer tilbage' var svaret.

Braithwaite blev meldt klar i januar, men her valgte Xavi at forstærke holdet med Ferran Torres, Adama Traoré og Pierre Emerick Aubameyang. Dermed blev vejen til spilletid endnu længere for den danske landsholdsangriber.

Det er indlysende, at Braithwaites forventninger om en stor rolle ikke kom til at holde stik. Danskeren tog grueligt fejl af hvad Xavi havde til hensigt og nu er beskeden kommet om, at han må finde sig en ny klub.

Spørgsmålet er hvad Braithwaite mener om situationen. Det bliver man sandsynligvis klogere på de kommende dage, når han kommer med en reaktion.

.:FORSIDE:.