fbpx
Annonce

Bliver Koeman fyret hvis Barca vinder i aften?

FCBARCELONA.DK - 02.10.21

// Atletico Madrid // Ronald Koeman

Meget tyder efterhånden på, at det meget vel kan blive Koemans sidste kamp som Barca-træner, når holdet i aften møder Atlético Madrid på udebane, men hvad hvis Barca vinder? Bliver Koeman så også fyret?

Atlético Madrid er altid svære at slå på Wanda Metropolitano, så der venter Koeman og hans spillere en rigtig svær aften i den spanske hovedstad. Med de problemer som catalanerne befinder sig i for øjeblikket, ligner det næsten en umulig opgave at få de tre point med hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Rygterne siger at præsident Joan Laporta har fået nok og at Koeman blive afskediget når han vender hjem fra Madrid. Der venter en to ugers landskampspause og det vil give Laporta ro til at finde en afløser.

Men hvad nu hvis Barca finder det gode spil frem i Madrid og vinder en vigtig sejr? At vinde på Wanda Metropolitano vil altid være en stor bedrift og tre point i aften vil for alvor bringe Barca ind i topkampen i La Liga. Vil Laporta så stadig være klar til at fyre hollænderen?

Det bliver derfor uhyre spændende at se, hvordan det går i aftenens kamp og ikke mindst, hvad der sker med Ronald Koeman efterfølgende.

Kampen spilles kl. 21.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.