fbpx
Annonce

Betting på Barca har aldrig været nemmere - nu kan du gøre det på Facebook

FCBARCELONA.DK - 03.12.21

@ Getty Images


Betting har altid været en spændende og til tider nervepirrende del af at følge sport. Men hvor betting før har været en aktiv handling, hvor research og en tur til kiosken var en del af ritualet, har tiderne nu ændret sig til det nemmere. Betting på Facebook har taget fart, og har gjort betting meget nemmere. Det giver samtidig også en fed mulighed for at blive en del af forummer med ligesindede Barcelona fans, som tør satse stort på drømmeklubben.

Facebook grupper er din kilde til tips og sparring

Betting på Facebook foregår på sider og i grupper, som alle har motiverede bettere til fælles. Herinde kan du finde spilforslag, debatter og sparring på mulige bets. Der kan også findes særlige medlemsforeninger med spilforslag fra eksperter, eksklusivt for medlemmer af private Facebook grupper.

Du vil kunne finde to forskellige typer sider på Facebook, når det kommer til betting: Ekspert sider og debatfora. Ekspert sider er oftest etableret af selvudnævnte betting eksperter, som deler ud af daglige spil tips og råd. Mange af disse grupper består udelukkende af en Facebook gruppe som den eneste platform der ageres på. Andre har også tilhørende hjemmeside og gør sig i betting som en investering. Et debatfora er en lukket debatgruppe, som du kan blive medlem af, uden din vennekreds på Facebook kan se, at du er medlem. Her kan du enten følge med i daglige debatter og diskussioner, eller du kan aktivt deltage i disse, hvis du har noget på hjerte.

Find den rette side til dig

Hos Kampagnekode.org finder du en god introduktion til nogle af de bedste betting sider på Facebook. Her finder du både bud på den rette ekspert side og de rette debatforummer, så du kan finde den rette side til dig. Du kan derfor overveje, hvad du vil sætte pris på hos en betting site. Blandt andet kan du overveje, om det er et professionelt forum eller et støttende fællesskab, som du leder efter. Du kan også overveje, om du har brug for tips til din betting, eller om det blot er udveksling af viden, som du leder efter.

Uanset dine behov, så er Facebook platformen at tjekke ud. Når først du begynder at søge, vil du hurtigt opdage, at mulighederne er mange. Nogle sider kan dog indeholde spam eller være et decideret scam, så vær opmærksom på aktiviteterne på gruppen eller siden, inden du fordyber dig fuldstændigt. Følger du anbefalingerne på Kampagnekode.orgs hjemmeside, så er du dog i gode hænder, og skal blot bekymre dig om hvornår den næste Barcelona kamp skal spilles, så du er klar til at bette.

.:FORSIDE:.