fbpx
Annonce

Barca står foran 13 finaler i La Liga

Peter Vyff - 03.03.22

// La Liga

ps5 art


Efter en bekymrende start på året, hvor Barca havde svært ved at finde rytmen og netmaskerne, så har holdet fået vendt skuden. Catananerne træder ind i foråret i storform, hvor der nu venter nogle afgørende kampe forude.

De seneste overbevisende sejre har skabt fornyet håb, og målsætningen om at deltage i næste års Champions League har ikke været mere realistisk end nu. Nu venter der 13 hårde kampe forude, som alle må anses for at være "finaler", hvis målsætningen skal opfyldes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har, med fire sejre i de seneste fem kampe i ligaen, bragt sig tættere på tredjepladsen, som besættes af Real Betis, der i weekenden tabte til lokalrivalerne fra Sevilla. Xavis mandskab er kun ét point efter andalusierne og med én kamp i hånden imod Rayo Vallecano, så ser det fornuftigt i forhold til at nå den erklærede målsætning om at nå Champions League. De mange mål og det fremragende spil har også skabt håb om at kunne indhente Real Madrid og kæmpe med om ligatitlen, skulle rivalerne snuble undervejs.

Real Madrid har været solidt kørende, og har en føring på seks point ned til Sevilla, som yderligere har fire point ned til en kvartet bestående af Real Betis, Barca, Atlético Madrid og Villarreal, som kun adskilles af fire point. Holdene skal møde hinanden på kryds og tværs, og Barca mangler fortsat at møde Real Madrid (ude), Sevilla (hjemme), Betis (ude) og Villarreal (hjemme), så det er fortsat i holdets egne hænder at nå dette års målsætning.

Allerede i weekenden mødes Real Betis og Atlético Madrid, hvilket Barca vil være meget opmærksomme på, da ét af holdene eller begge, vil efterlade point, og i bedste fald kan Barca overtage tredjepladsen med en sejr over Elche. Xavis tropper har efterfølgende en hjemmekamp imod Osasuna, inden holdet drager til Santiago Bernabéu, hvor man håber på, at det stærke spil kan fortsætte, og man med en sejr kan sætte Real Madrid under pres, samt cementere, at holdet fortsat er på vej i den rigtige retning.

Det ser altså fornuftigt ud for Barca, der stadig har mulighed for at afgøre sagen på egen hånd og indfri dette års forventning. Som holdet har præsteret på det seneste, så sigter man nu højere i tabellen, dog er klubben stadig forsigtig med sine udtalelser, men alt kan ske og man udelukker ikke noget.

.:FORSIDE:.